Woensdag feestdag!

FEEST!

Woensdag 15 augustus is een officiële feestdag en dat moet worden gevierd! Wat jaren geleden bescheiden begon als het Boilerfeestje voor de kampeerders is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige festivalavond. Volgende artiesten werden vandaag toegevoegd aan de Pukkelpopline-up.

NIEUWE NAMEN

Angèle, zus van Roméo Elvis maar vooral bekend van haar prachtige eigen zelve, Bearsøme, stoere dj-beer uit Leopoldsburg en The Boilerboys; 15de keer op Pukkelpop, een kristallen bruiloft. Het wordt ook keihard uitkijken naar Coely, la grande dame du rap, Daniël Busser, urban held, de donkere grooverock van Diablo Blvd en De Jeugd Van Tegenwoordig, ook altijd luek. Op commando vals zingen kan bij de Gentse publiekslievelingen dirk. Brabantse funmetal staat gelijk aan Fleddy Melculy en Gewelt gaat een Limburgse back to back aan met Konna. Nadiem Shah weet sowieso al alles van feestjes bouwen. Novastar komt zijn nieuwe plaat voorstellen en Skyve brengt de immer ravissante Eva De Roo mee. Ook nog toegevoegd op woensdag: Timmerman, de-man-met-de-roze-pet, TLP, king of urban, beklijvende filmpop van Warhaus en, tot slot, Brusselse rap met ballen van Zwangere Guy.

TICKETINFO

Iedereen jaar opnieuw laten Pukkelpoppers zich verrassen door het bordje uitverkocht. Vooral de festivalgangers die graag aan de overkant van het festivalterrein logeren, maken die plannen, bij voorkeur, zo snel mogelijk concreet.

Wie een donderdag- of combiticket heeft, kan op woensdag 15 augustus vanaf 18.00u het festivalterrein op. Tickets voor woensdag zijn niet afzonderlijk verkrijgbaar.